Pro firmy
Svatby

- Kde nás najdete -


HOSTINEC U SOUDKU
Svobodka 60,Halže
Tachov 347 01
Podívejte se na mapu

Kniha návštev


Jméno :
Vzkaz :

Je nebe zelené?


1 2 >
Tereza N. 10:00 05.06.22
Před pár dny jsme v tomto krásném prostředí byli oddáni a oslavili svou svatbu se všemi blízkými. Vše proběhlo bez jediného zádrhelu a přesně tak, jak jsme si přáli. O nic jsme se nemuseli starat, jen jsme vyslovili přání či představu a vše bylo splněno. Personál byl moc milý a jídlo z místní kuchyně přímo fantastické! Okolí restaurace krásně upravené, čisté, prostě nádhera. Pochvala patří všem. Moc děkujeme, že jste nám zpříjemnili náš den a rádi vás budeme doporučovat dál a dál. :-)
Slavomír Kozák st. 15:08 18.02.22
Chci se podělit o zážitek z návštěvy v restauraci U soudku ve Svobodce. V této restauraci jsme se sešli při posezení u příležitosti jedněch narozenin.
Byli jsme vrchovatě spokojení - jak s prostředím, tak i s příjemnou, ochotnou a dokonce vtipnou obsluhou, která se o nás pečlivě starala, i když měli na place plno dalších hostů.
Nadšení jsme byli i z kvality jídla. Někteří dokonce dvakrát. To byli ti, co dojídali "dětské" porce
po našich nejmenších účastnících. Tyto "dětské" porce vůbec nevypadaly dětsky, takže jejich zdolání byl těžký a nerovný souboj s téměř nepřekonatelným protivníkem, jakým je odhodlání nepřejídat se. Zmrzlinový pohár, objednaný pro jedno z dětí, stačil pro tři dospěláky.
Byla nás tam rodinná sešlost celkem šestnácti lidí a všichni odcházeli s pocitem, že se tam při nějaké příležitosti opět vrátíme.
PS: Kuchař si zaslouží pochvalu před zapnutým sporákem. Musí být zapnutý, aby to mělo náležitou váhu a platnost.
Pean 11:58 26.09.21
Prave tam tam jedeme, tak jeste nevim
Jarešovi 17:47 07.09.20
5.9.2020 jsme zde měli svatební hostinu i s ubytováním. Myslím, že to byl jeden z našich nejkrásnějších zážitků. Velmi pěkné pokoje. Příjemné prostředí restaurace s možností být venku. K obědu jsme měli Svíčkovou z divočiny a variaci knedlíků a polévku s játrovými knedlíčky a vše bylo poctivé a velmi chutné, veliké porce. Velmi podařený, načančaný a chuťově skvělý byl i raut. Celou dobu nás obsluhoval milý, trpělivý a usměvavý personál. Ani pejsek po celý den/večer nebyl problém. Atmosféra, výzdoba a nálada byla vážně skvělá.Pokud někdo hledá místo, kde se dělají věci za rozumné ceny a srdcem, ať neváhá a užije si to jako my. Ještě jednou moooooc děkujeme, určitě se budeme vracet.
Pomrak 19:22 20.07.18
Stravili jsme zde noc na ceste na motorkach kolem republiky, super obsluha, jidlo, ochota, vrele doporucuji. Tez nam vysli vstric s úschovou motorek na noc do stodoly. Dekujeme! Bude-li prilezitost, urcite se sem vratime.
Ivan Trčka 18:59 02.04.18
Dobrý den. Mohli bychom si rezervovat ubytování s večeří a snídaní pro 6 cyklistů na noc z 5.7. na 6.7. 2018? Děkuji za odpověď.
S pozdravem
Trčka
Stanislav 14:53 11.11.17
11.11.2017
Svatomartinská husa, no něco senzačního. Bohužel jsme si ji museli vzít sebou, neb jsme byli autem a takové jídlo se nutně musí zapít.
Děkujeme a zdravíme!!!
rodinka Praha 20:49 26.06.16
Moc moc děkujeme za super obsluhu.Irenka myslím:) blondýnka.. Byli jsme na dovče a během našeho pobytu jsme vícekrát navštívili tento podnik..jídlo dobré pivčo také..Hřiště velké plus..
Daniela a Tomáš 20:28 22.06.16
Rádi bychom poděkovali všem, kteří se podíleli na přípravách naší dubnové svatební hostiny. Byl to pro nás úžasný den a neustále na něj vzpomínáme. Všichni svatebčané bylo naprosto nadšení, jídlo bylo perfektní a bylo ho tolik, že ani nebylo možné všechno sníst. Vše skvěle připravené včetně ubytování, personál milý a ochotný. Svatbu jsme si báječně užili a hostinec můžeme jednoznačně doporučit i ostatním.
Václav 18:57 07.02.16
Při příležitosti výročí svatby jsme se po půlroce opět objednali na sobotní oběd do této milé hospůdky. Trochu déle se čekalo na oběd (lehce přes půl hodinky), ale pokud si dáte polévku či předkrm a hlavně nespěcháte, čekačka se vyplatí. Velmi milá obsluha mladých servírek, špičkově "udělaný" Chodovar a jídlo - jedna báseň. Jen těžko se nám od stolu zvedalo a příště zase určitě s námi počítejte.
Maruš 20:02 10.01.16
Dnes jsme navštívili poněkolikáté vaší restauraci na oběd.Na oběd jsme čekali více než hodinu,po upozornění, že nejsme zvyklý na cibuli v šopském salátu, přišla nepříjemná starší servírka a sdělila nám, že cibule tam patří.Maminka měla katův šleh a to, že tam nebyla worchestrova omáčka ani asi sojová,že to bylo oproti minule u vás bylo úplně světlé,maso tvrdé a zelená paprika hozená do šlehu studená, jsme si již nedovolili sdělit.Steak z krkovice bez jakékoliv šťávy s fazolkami,kterým kuchař neočistil konce, byl vrchol.K vám již nikdy a každému z okolí vaší restauraci nedoporučíme. Mladá servírka byla O.K.ale té staré nepříjemné dejte poučení, jak se chovat k navštěvníkům za jejich a za vaše peníze.
Míra 15:11 15.08.15
Už čekáme dvě hodiny na čtyři porce a dvě dětské a to tu není moc lidí. Ještě že mají wifi, jinak už bychom byli pryč. Dávám vám ještě 30 min a odcházíme!!!
Jana + Ivan 15:30 12.08.15
Rádi bychom touto cestou poděkovali majiteli, personálu a všem, kteří nám vytvořili příjemné prostředí k našemu životnímu kroku, kdy jsme měli možnost dne 1.8.2015 oslavit svatební hostinu v tomto krásném prostředí. Děkuji majiteli (Radek), obsluze (Jindřiška) za profesionální přístup a také kuchaři (Honza) za výborné jídlo. Všichni svatebčani byli spokojeni a svatbu jsme si do ranních hodin parádně užili. Nenechali jsme se odradit kritikou a vše nám vyšlo na 1. Jistě se vrátíme, ale už jen jako strávníci. S pozdravem Jana a Ivan Jančovičovi (737 224 910).
Iveta 22:21 22.06.15
Zdravím všechny, kteří navštíví tuto skvělou restauraci a penzion. Mohu opravdu doporučit. Měli jsme 20. 6. 2015 zde svatbu, 80 lidí. Jídlo vynikající, přístup skvělý, ubytování perfektní. Hosté byli nad míru spokojení, vše se povedlo a prostory byly skvěle připravené a všichni se vešli. Děkujeme všem z této pohostinné restaurace. Iveta a Martin Kadeřávkovi.
Veronika 11:13 06.06.15
Dobrý den,radím Vám změnit Váš jídelní lístek i na těchto stránkách.Jinak mezi náma :-)),ta změna se moc nepovedla,nevím jestli jsme vybíravá rodina,ale nebylo z čeho vybrat!!!!!Do Vaší restaurace jsme jezdili rádi,ale víckrát už ne.
Karel a Jana 20:25 23.05.15
15.-17.května 2015 měl manžel u vás sraz z vojny, sloužil s kamarády u PS na Pavlově Studenci. Děkujeme za krásný prodloužený víkend. Ubytování a prostředí super. Jídlo nemělo chybu a vždy v normální čekací době. Jen tak dál!!! Rádi doporučujeme ostatním Jana a Karel Mudrovi
Misa 19:39 22.04.15
Dříve jsme u Vás byli moc spokojeni, proto jsme k vám vzali i své přátele. Po témeř dvou hodinovém čekání na jídlo, ale i pití se nám na stůl dostal nevalný výsledek Vašeho "kuchaře". Bohužel se nám tato situace dlouhého čekání stala už po několikáté. Přejeme Vám hodně úspěchů v gastronomii, ale my k vám už určitě nepřijedeme, přestože jsme jezdili často a rádi.
Radek Lafata 21:06 11.04.15
11.4.2015.....Po téměř 120 minutách čekání na jídlo se nám dostalo nepřesvědčivého a velmi slabého výkonu místního "kuchaře"....Přeji této restauraci aby se na jéjí aktuální inzerát o přijetí síly do kuchyně přihlásil někdo,kdo tuto restauraci pozvedne a ochrání jí od špatné pověsti,která této restauraci bezesporu hrozí....
maxxos 12:40 02.02.15
Byli jsme u vás v sobotu na akci.vše super,zase přijedeme,doporučuji,mirek/vanda plzeň
Pety 13:37 12.10.14
Dnes 12. 10. 2014 jsem byl nucen po hodině čekání na oběd i se svou rodinou odejít z poloprázdné restaurace. Čekací doba na oběd by byla dalších minimálně 20 min, což nám po vznesení dotazu sdělila servírka. Tímto vám chci poděkovat, že jste mi zkazili celou neděli a doporučit vám, aby jste tento cirkus zavřeli.
1 2 >

- Otevírací doba -


PO
zavřeno

UT - NE
11.00 - 22.00

- Počasí -


© Hostinec U Soudku 2010 | Desing & code by MKPrint.cz.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.